Naslovnica

IZBORI ZA EU PARLAMENT – GLASUJMO U NEDJELJU 26. SVIBNJA I UČVRSTIMO POLOŽAJ HRVATSKE U EUROPSKOJ UNIJI

Drage Koprivničanke i Koprivničanci, pozivamo vas da u nedjelju 26. svibnja izađete na izbore za Europski parlament i glasate za najjaču listu – listu Hrvatske demokratske zajednice.

Birajmo najbolje kandidate, spoj iskustva i mladosti, Domovinskog rata i budućnosti, demokršćanskih vrijednosti i stručnosti.

Naši će zastupnici promicati politike koje pridonose gospodarskom rastu, podižu životni standard, smanjuju nejednakosti, potiču demografsku obnovu i povećavaju sigurnost svih hrvatskih građana.

Za snažnu Hrvatsku u sigurnoj i razvijenoj Europi!

Podržite listu broj 9 i program Hrvatska za generacije!

 

ODRŽANA TISKOVNA KONFERENCIJA NA TEMU IZBORA ZA VIJEĆE MJESNOG ODBORA PODOLICE

Nakon održanih drugih izbora za Vijeće mjesnog odbora Podolice koalicijska lista Hrvatske demokratske zajednice je osvojila relativnu većinu te dobila četiri vijećnička mjesta od devet.

Opširnije:ODRŽANA TISKOVNA KONFERENCIJA NA TEMU IZBORA ZA VIJEĆE MJESNOG ODBORA PODOLICE

IZBORI ZA EU PARLAMENT - ZELENA SKUPINA U KOPRIVNICI

Kandidati Hrvatske demokratske zajednice Karlo Ressler, Sunčana Glavak, Marijana Balić, Stjepan Ribić, Danijel Marušić i Stjepan Adanić ovog vikenda posjetili su Koprivnicu.

Opširnije:IZBORI ZA EU PARLAMENT - ZELENA SKUPINA U KOPRIVNICI

Priopćenje za medije - Rezultati izbora za VMO Podolice

S osobitim zadovoljstvom zahvaljujemo svim biračima koji su izašli na ponovljene izbore, a posebice onima koji su svoj glas dali HDZ-u s partnerima i time potvrdili da smo najjača politička opcija u mjesnom odboru Podolice.

Opširnije:Priopćenje za medije - Rezultati izbora za VMO Podolice

OBLJETNICA OSNUTKA HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI

Predstavnici Kluba utemeljitelja HDZ-a "Dr. Franjo Tuđman" i predsjedništvo Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica danas su na groblju Pri svetom duhu u Koprivnici zapalili lampaše prisjetivši se tako svih utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Opširnije:OBLJETNICA OSNUTKA HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI