Naslovnica

PREDSTAVLJANJE LISTE ZA GRADSKO VIJEĆE, IZBORNOG PROGRAMA TE POTPISIVANJE SPORAZUMA O SURADNJI S MREŽOM NEZAVISNIH LISTA

Gradski odbor HDZ-a Koprivnica na održanoj konferenciji za medije predstavio je kandidacijsku listu za Gradsko vijeće.

Stranka je na ove lokalne izbore odlučila izaći sa samostalnom listom stoga je čine osobe koje su članovi stranke. Nositelj liste je Krešimir Papac, kandidat za gradonačelnika Koprivnice.
- Naša kandidacijska lista odraz je onoga što su naši ciljevi. To je briga o mladima i poduzetništvu. Listu čine i pripadnice ženskog spola jer želimo pokazati da su nam i one u fokusu brige. Želimo osigurati bolje uvjete za osnivanje obitelji, ali i njihove karijere. Listom je obuhvaćena braniteljska populacija te umirovljenička. Riječ je o stručnjacima u područjima za koja su se obrazovali - rekao je Krešimir Papac.

Goran Kovačić, predsjednik koprivničkog ogranka HDZ-a istaknuo je da se na kandidacijskoj listi nalaze izrazito motivirani građani Koprivnice. Osobe 'svježih' ideja koje su važne za poboljšanje kvalitete života svih građana.
-Na listi su većinom nova lica. Riječ je o mladim ljudima koji svojim znanjem i bogatim iskustvom mogu promijeniti način upravljanja Grada - rekao je Goran Kovačić, predsjednik koprivničkog ogranka HDZ-a.

Sonja Celiščak, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika naglasila je da kandidacijsku listu čine stručne osobe, s jasnim vizijama i idejama kako Koprivnicu učiniti poželjnijim gradom za život.
-Izrazito sam ponosna da je na listi svoje mjesto našao veliki broj mladih. Stranka je ovim potezom, kao i Krešimir Papac, kandidat za gradonačelnika, dokazala da napredak mladih neće biti samo predizborno obećanje već će oni uistinu biti uključeni i dat će im se prilika da rade za bolju Koprivnicu- kazala je Sonja Celiščak.

Uz predstavljanje kandidacijske liste, predstavljen je i Izborni program stranke. 

Potpisan je i sporazum o suradnji koprivničkih ogranaka stranaka HDZ i Mreža nezavisnih lista.