Naslovnica

Konferencija za medije u Kampusu

Krešimir Papac, kandidat za gradonačelnika Koprivnice, na održanoj konferenciji za medije pozvao je građane Koprivnice da izađu na izbore u nedjelju te mu ukažu svoje povjerenje. Upravo zbog simbolike, održana je na prostoru nekadašnje koprivničke vojarne, današnjeg Kampusa.

- Ovo je prostor gdje je se nalazi Križ života kao spomen na poginule branitelje u Domovinskom ratu te mjesto sa kojeg su stotine Podravskih mladića i Koprivničanaca kretali u obranu hrvatske države. Ovo je mjesto kada se prisjećamo naših branitelja, ali i mjesto budućnost našeg grada jer se ovdje nalazi sveučilišni Kampus, u kojem obrazujemo mlade ljude za boljitak našeg grada - kazao je Krešimir Papac.

Pozvao je građane Koprivnice da izađu na izbore u što većem broju i tako preuzmu odgovornost za budućnost grada.

- U prvom se krugu pokazalo da više od 50 posto građana želi promjene. Zato sve pozivam da iskoriste svoje demokratsko pravo i tako preuzmu punu odgovornost. Vodit ću grad transparentno i otvoreno, želim promijeniti način rada. Koprivnica ne smije živjeti na staroj slavi i jeftinim spinovima što je sada slučaj. Treba se ozbiljno prihvatiti posla i ostvariti dobru suradnji s Vladom i Županijom, a ne da se svađamo i glumimo političku žrtvu i tako skupljamo jeftine političke poene, a na štetu svih nas. Od toga nemamo koristi. Moj apel da izađete na birališta ne znači da očekujem kako će me svi poduprijeti, ali na taj se način barem preuzima građanska odgovornost. Poštivat ću svačiju odluku i svačija uvjerenja. Treba vjerovati da Koprivnica može i mora bolje - istaknuo je Papac.

Ivica Suvalj, kandidat za zamjenika gradonačelnika također je pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore i iskoriste svoje demokratsko pravo.

-U prvom je krugu izašlo samo 40 posto građana. A znajte onda da ta manjina odlučuje za svih 100 posto. Iskoristite svoje pravo, dajte si truda, potaknite jedni druge i preuzmite tu odgovornost jer imat ćemo onakvu vlast kakvu sami izaberemo. Koprivnica je lijep grad, ali može bolje, kvalitetnije i transparentnije biti vođen - rekao je Ivica Suvalj.