Naslovnica

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ U POSJETU KOPRIVNICI

U pratnji čelnika ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije predvođenima predsjednikom ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darkom Sobotom, Kolinda Grabar Kitarović stigla je u Koprivnicu, gdje se na središnjem Zrinskom trgu družila s građanima.

U Koprivnici su ju, uz čelnike ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, dočekali predsjednik GO HDZ-a Koprivnica Goran Kovačić, saborski zastupnik Damir Felak, župan Darko Koren i njegov zamjenik Ratimir Ljubić, članica Uprave Podravke Ljiljana Šapina te brojni članovi i članice koprivničkog HDZ-a.

Nakon druženja na središnjem Zrinskom trgu u Koprivnici, Kolinda Grabar Kitarović u društvo predsjednika ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darka Sobote i potpredsjednika ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborskog zastupnika Damira Felaka, predsjednika GO HDZ-a Koprivnica Gorana Kovačića te članova i članica podravsko-prigorskog HDZ-a popila je čaj i kavu s građanima.

„Koprivnica je primjer kako moramo i možemo krenuti dalje, ona je dom Podravke kompanije koja koristi domaću siroviju i prati trendove te  koju promoviram na svojim putovanjima jer je spremna proizvoditi za sva tržišta. Njihovi su proizvodi prepoznati i traženi diljem svijeta. Imate ogromne potencijale, a Koprivnici želim da se prometno poveže s ostatkom Hrvatske i autocestom. Za to sam se zalagala i kad sam izmjestila svoj ured u Koprivnicu, a nastavit ću se zalagati i dalje“naglasila je Kolinda Grabar Kitarović.