Naslovnica

ODGOVOR NA ROŠTILJADU U PUČKOJ KUHINJI

Prvo koristim priliku da se zahvalim gradonačelnici što je sa roštilja pozvala građane da glasaju za nas jer je svjesna činjenice da je vrijeme za promjene s obzirom da je sve više korisnika u pučkim kuhinjama upravo zaslugom njezine Vlade.

Podržavamo da to postane tradicionalno na način da gradonačelnica peče meso svaki dan do sljedećih lokalnih izbora u vjeri da bi joj to možda moglo pomoći, ali na njenu nesreću, građani nisu naivni i svakim danom su svjesniji činjenice tko vodi ovaj grad i u kojem smjeru,

 

ili da im barem ispeče roštilj toliko puta koliko se javila u Saboru u protekle tri i pol godine, a javila se čak tri puta što dovoljno govori o njezinom sjedenju na dvije stolice i zalaganju za sve one koji su je tamo poslali da brani interese našeg kraja.

Gradska vlast izabrana je kako bi u gradu Koprivnici stvorila uvjete za zapošljavanje i otvaranje novih radnih mjesta. Krajnje je licemjerno u predizborne svrhe koristiti korisnike pučke kuhinje koji su upravo zbog njihove loše politike, dovedeni u ovakvu situaciju.

Korisnici su ostali iznenađeni iz jednog jedinog razloga. Kad se najedu drugi dan će im sve ostati isto dok će onima koji su im ga pripremili i dalje biti jako dobro. Vijećnici HDZ-a svakodnevno sudjeluju u humanitarnim aktivnostima pomažući našim sugrađanima, ali ne koriste niti te aktivnosti ni tešku situaciju naših sugrađana za vlastitu političku promociju.

                                                                                         Predsjednik GO HDZ-a

                                                                                                     Ernest Forjan