Naslovnica

POZIVAMO GRADSKU VLAST DA SE ODGOVORNI KAZNE ZBOG PROPUSTA I OBITELJI NADOKNADI NASTALA ŠTETA

  • Ispis

Građani Koprivnice će se, osim suše na okolnim poljima i u gradskoj blagajni, po svemu sudeći morati početi bojati i one u gradskim hidrantima!

Nedavni požar koji je izbio na obiteljskoj kući u Kunovec Bregu u kojem je izgorjelo cijelo krovište te je počinjena materijalna šteta od 200.000 kuna, pokazao je da gradska vlast i dalje jedno priča, a drugo radi, bez da je itko za išta odgovoran. Naime, u ovom slučaju vatrogasni je hidrant bio "suh" odnosno bez vode, što je vatrogasce onemogućilo u adekvatnoj zaštiti imovine građana.

 

Postavljamo pitanje - tko je odgovoran za ovu nesreću i tko će mladoj obitelji nadoknaditi nastalu štetu, a zanima nas i koliko je uopće hidranata na području Koprivnice ispravno te postoji li plan njihovog održavanja?

Gradska vlast hvali se činjenicom da su hidranti za vodu postavljeni u svim dijelovima grada i svim ulicama te vinogradima, za što uredno ubire novac kroz cijenu vode, no nije se udostojila javno ispričati spomenutoj obitelji ni ponuditi joj ikakvu pomoć.

Od odgovornih ljudi JVP Koprivnica, Koprivničkih voda te grada Koprivnice tražimo hitnu istragu o uzorcima koji su doveli do ovog propusta. Također tražimo da se odgovorni za navedene propuste kazne, a da se obitelji koja je ostala bez krova nad glavom nadoknadi nastala šteta!