Naslovnica

Koprivnicu posjetila kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović

Koprivnicu je danas 30. listopada 2014. godine posjetila kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. U ovom posjetu sastala se sa županom Darkom Korenom, zamjenikom župana i predsjednikom Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko – križevačke županije Darkom Sobotom, te predsjednikom Županijske skupštine Koprivničko – križevačke županije Damirom Felakom. Nakon posjeta čelnicima Koprivničko – križevačke županije obišla je Dom za starije i nemoćne osobe u Koprivnici gdje se družila sa korisnicima. Održan je i sastanak sa čelnicima Hrvatske demokratske zajednice na svim razinama u županiji.

U svom obraćanju stranačkim kolegama izjavila je da će tražiti od svih kandidata da iznesu sve imovinske kartice, svoje i obiteljske. Neka svi kažu gdje su i kako stekli imovinu, pa da vidimo koga su to sve financirali hrvatski porezni obveznici, te će se tada vidjeti tko živi od svoje plaće, a kome je ona bila samo đeparac''.

Napomenula je da su promjene vidljive od kada je na vlasti ova Vlada, ali u tim promjenama nema ničeg pozitivnog. Hrvatska svakim danom sve više tone i tome se treba stati na kraj. Treba zaustaviti ovaj negativan trend i ona je spremna učiniti sve kao buduća predsjednica Republike Hrvatske kako bi ovu zemlju izveli na pravi put, put koji će značiti boljitak za sve građane lijepe naše.