Naslovnica

Predstavnici koalicije "Zajedno za Koprivnicu" potpisali sporazum

U četvrtak, 06.10.2014. predstavnici koalicije "Zajedno za Koprivnicu", koja se sastoji od Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske seljačke stranke, HRAST-a pokreta za uspješnu Hrvatsku, , Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, Hrasta te Hrvatske demokršćanske stranke, Izbornom povjerenstvu grada Koprivnice predali kandidacijske liste za izbore Vijeća mjesnih odbora, koji će se održati 23.11.2014. godine.

 

Liste kandidata za Vijeća Mjesnih odbora sastavljene su na temelju sporazuma o zajedničkom nastupu navedenih stranaka, sa obvezom i postizborne suradnje, pri čemu se vodilo računa da se na listama nađu isključivo najkvalitetniji ljudi bez obzira na stranački predznak, a s ciljem oživljavanja rada Vijeća mjesnih odbora koji kao najniža razina lokalne vlasti uvelike može pridonijeti kvalitetnijem životu svih građana Koprivnice..

Sporazum je u ime HDZ-a potpisao Ernest Forjan, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica, u ime Hrvatske seljačke stranke sporazum je potpisao tajnik Gradske organizacije Koprivnica Davorin Valeš, u ime Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević Josip Hlevnjak, predsjednik Podružnice  Koprivnica, u ime Hrasta Ivica Suvalj, predsjednik Ogranka Koprivnica te u ime Hrvatske demokršćanske stranke dr. Hrvoje Neimarević,.podpredsjednik stranke.