Naslovnica

Ana Marija Strnad nova predsjednica Mladeži HDZ-a Koprivnice

Na Izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a grada Koprivnice za novu predsjednicu izabrana je Ana Marija Strnad koja je tom prigodom, zahvaljujući se na povjerenju, istaknula:

-Mladež HDZ-a grada Koprivnice svakim danom ima sve više članova, a to znači da mladi  prepoznaju snagu i zajedništvo naše stranke. Pred nama svima je zadatak odgovorno zalaganje za probleme naše generacije na svim područjima od zapošljavanja, obrazovanja i humanitarnog rada.

 

Na Skupštini mladima  obratili su se predsjednik županijske mladeži Saša Cestar i predsjednik koprivničkog HDZ-a Ernest Forjan koji je naglasio kako je osnova političkog djelovanja društvena odgovornost.

-Mladi u Koprivnici imaju dosta problema za koje sadašnja vlast nema konkretne odgovore i upravo od Vas očekujemo da se aktivnije uključite i istaknete svoje prijedloge i rješenja za sve društvene procese našega grada. – istaknuo je Forjan.

Za članove Gradskog odbora izabrani su: Nataša Brezovec, Ivan Česi, Karmen Hemetek, Domagoj Švabek, Leo Nemec, Ivan Mladenović, Marko Antolić, Dragana Palfi Topalović, Igor Jagarinec i Kristina Puž.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Tomislav Prukijaš, Davorin Tišljarić i Saša Cestar.

 

U Koprivnici, 29. srpnja 2014.

 

Mladež HDZ-a Koprivnica