Franjo Marković kandidat GO HDZ-a Koprivnica za gradonačelnika Koprivnice

Franjo Marković kandidat GO HDZ-a Koprivnica za gradonačelnika Koprivnice

KOPRIVNICA – Dr. sc. Franjo Marković potvrđen je za kandidata GO HDZ-a Koprivnica za gradonačelnika Grada Koprivnice na predstojećim lokalnim izborima u svibnju 2021. godine. Odlučili su to jednoglasno članovi i članice Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica na sjednici održanoj u petak, 12. veljače 2021. godine u Društvenom domu Vinica u Koprivnici.

„Zahvaljujem na iskazanom povjerenju predsjedniku GO HDZ-a Koprivnica Ratimiru Ljubiću, svim članicama i članovima GO HDZ-a Koprivnica, kao i predsjedniku ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i našem saborskom zastupniku Darku Soboti na iskazanom povjerenju i velikoj odgovornosti koju nosi kandidatura za gradonačelnika Koprivnice. Kao dio tima GO HDZ-a te kao predsjednik Mjesnog odbora Banovec u Koprivnici, uz svesrdnu pomoć svih članova i članica HDZ-a u Koprivnici i političko iskustvo, počašćen sam i prihvaćam kandidaturu za gradonačelnika Grada Koprivnice u ime Hrvatske demokratske zajednice na predstojećim lokalnim izborima. Vjerujem u dobar nastavak započetih procesa i napredak naše stranke, ali i vjerujem kako zajedno možemo puno postići na predstojećim izborima u svibnju ove godine“, rekao je nakon prihvaćanja kandidature i jednoglasnog potvrđivanja dr. sc. Franjo Marković u svom obraćanju članovima i članicama GO HDZ-a Koprivnica.

„Hvala našem Franji Markoviću na prihvaćanju kandidature za gradonačelnika Koprivnice na lokalnim izborima. Hvala i svim članicama i članovima GO HDZ-a Koprivnica na jednoglasnom donošenju odluke, a upravo to je naš put za dalje – zajedništvo kojim možemo graditi bolju i sigurniju budućnost za sve stanovnike Koprivnice. U narednim danima predstavit ćemo cjelokupni tim za predstojeće lokalne izbore kao i izborni program. Uvjeren sam da će predstojeći lokalni izbor pokazati da Koprivničanci i Koprivničanke traže kvalitetan i ostvariv program koji će još više pridonijeti razvoju naše Koprivnice te poboljšati standard svih“, kazao je predsjednik GO HDZ-a Koprivnica Ratimir Ljubić na sjednici te naglasio kako svaki član i članica HDZ-a u Koprivnici iznimno važan i samo zajedništvom, jedinstvom i znanjem možemo napraviti puno i stvoriti te otvoriti novu stranicu u životu i razvoju Grada Koprivnice.

Sjednici GO HDZ-a Koprivnica nazočio je i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborski zastupnik Darko Sobota, koji je uz čestitke dr. sc. Franji Markoviću na prihvaćanju kandidature i preuzimanju odgovornosti, naglasio:

„Cijela Županijska organizacija HDZ-a pružit će snažnu podršku dr. sc. Franji Markoviću, našem kandidatu za gradonačelnika Koprivnice. Znam da je Franjo upoznat sa svime što opterećuje ovaj grad, što je ovom gradu i stanovnicima bitno za budućnost, za bolji i kvalitetniji život. Veseli me Franjina motivacija i želja da zajedno sa svima nama i Koprivničankama i Koprivničancima pridonese dodatnom razvoju grada i izazovima koji su pred nama.“.

U narednim danima kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Koprivnice dr. sc. Franjo Marković predstavit će svoj tim kao i izborni program.

O autoru